Juguem junts aquests jocs de la ment

CAT-ESP-ENG

Interactius:

Zeta Digital (El Periódico on line).

Activitats per a grups:
Festa del Club Súper 3 amb l'APPEC, Activitats TRACAMANYA col.laborant amb el Consorci de Normalització Lingüística i creant "Cistelles de jocs" per a diversos municipis, Pau sense treva a les Cotxeres de Sants, Fires sectorials, Exposició "Lúdic", Seminaris de mestres, cursos i conferències a la Universitat de Vic i a la Universitat Catalana d'Estiu, Festa de la Universitat Autònoma, etc.
Organització de Jornades lúdiques obertes al públic en general.


Radio i televisió:
Ràdio Ciutat de Badalona. Magazine a Ràdio Arenys. Els programes de TVE: "La vida es juego", "Valor y coraje" i "Saber y ganar".

Els nostres mitjans:
Publicacions de passatemps: "Passatemps", "Kmots", i "Poti-poti",
Llibres "Trencabanyes" i els projectes "QUINZE15".

.

Premsa diària:
Grupo Z (El Periódico de Cataluña, El Dominical, El Periódico de Aragón, Sport, El periódico del estudiante), Diario de Barcelona, Diario 16 (Madrid), Sur (Málaga), Hoy, Segre (Lleida), El Heraldo (Nuevo León, México), etc.

Publicacions periòdiques:
Pronto, Bomba, Garbo, Superpop, Nuevo vale, RACC Club, El Tiempo, Contacto de Solvay, Ahora, Red, Valle de Hebron, Revistas de los Ferrocarriles de la Generalidad de Cataluña, Función Publicación, Convivir, Diario de Vilanova, La Empordà, El Raier, Papel Impreso, El Todo, Cantabria, Día de Partido, Pasatiempos Voluntarios lingüísticos, APTC de El Corte Inglés, IMAC de Lleida, etc..

Des de 1979, molts mitjans de comunicació, institucions, associacions i centres d'ensenyament han comptat amb els nostres serveis, aquests són alguns d'ells: